Laddar…

Bors Rör

Vi kan VVS installation
Mer om oss

Vedanläggningar

Vare sig du är ute efter en mysig brasa att krypa ihop framför med familjen, eller en effektiv energilösning i ditt hem, är vedanläggningar en bra ide. Generellt sett ett billigare och miljövänligare än uppvärmning med gas och olja, är vedeldning ett väldigt populärt alternativ. Det klassiska valet, som använts sen urminnes tider, används och uppskattas fortfarande i väldigt stor utsträckning i Sverige.

Med möjlighet att höja mysfaktorn i ditt hem avsevärt, är en estetiskt utformad vedkamin ett måste för många villaägare. Det är svårt att hitta något mer rogivande och avslappnande än en varm brasa på en kall vinterkväll. Ett ljust och levande intryck i ditt hem, som skapar nöje och den perfekta stämningen för gemenskap. En effektiv uppvärmningsmetod, med levande och behaglig värme för dig och din familj.

Fördelen med veduppvärmning
Med vedeldning använder du en uppvärmningsmetod som gynnar Sverige. Dels är ved är en inhemsk energikälla, med stort utbud på grund av våra omfattande skogar. Dessutom är det en förnybar energikälla, som gynnar vår planet. Eldar du på rätt sätt är det ett av de mest miljövänliga och ekonomiskt skonsamma uppvärmningsmetoderna som finns. Så köper du en modern kamin av hög kvalitet får du en väldigt hög bränningseffektivitet, där nästan inget går till spillo.

För frågor är ni mer än välkomna att kontakta oss på Bors Rör!